Duktig tjej

2010-04-01 @ 17:19:58
Nu känner jag mig väldigt duktig. Jag hade hunnit med mycket idag. Jag har bakat pollykakan och hallonpajen, får hoppas på det bästa angående dom. Därefter har jag hunnit sola, städat rummet, dammsugit hela huset och cyklat en timme. Jag känner mig duktig men och nu ska jag bara sitta och slappa reeesten av dagen och hoppas att morgondagen blir bra. Just nu känner jag mig ganska lack och less beroende på olika faktorer som jag inte tänker ta upp här men säger bara, people changes...

Nu ville pappa att jag skulle smaka hans megagoda gryta som brudarna och jag ska avnjuta imorn kväll.
Hööörshej!

Wishinglist

2010-04-01 @ 12:08:33

Detta år när jag fyller år har jag önskat mig mest meningslösa saker, hittar ingen variation. Föutom tatueringen då, sen har jag också fått två jackor och ett par skor som tidig present så kvar på önskelista står...:

- Tippkitt  + extra tippar
- Mascara
- Mineralpuder
- Hudkräm för ansiktet
- Klänning från nelly
- Lackleggings
- Primer
- Trosor
- Navelpiercing
- Nagellack
- Pengar
- Presentkort

Ganska tråkiga önskningar så känns som att paketen inte kommer bli så roliga att öppna...
Det är liksom roligare att önska sig något dyrt som man inte köper i vanliga fall. Typ min tatuering men eftersom jag gjorde den för ett tag sen känns det liksom inte som en födelsedags present. Aja nu ska jag ge mig på att baka hallonpaj fast det står inte hur lång tid den ska vara inne ... Känns som den kommer bli asdegig eller megabränd. Aja ska ge mig iväg nu. Wish me luck!

1:a april

2010-04-01 @ 11:46:47
Goddag gott folk!

Vill bara passa på att hälsa grattis till världens bästa Emma som fyller hela 17 år idag. Grattis! Wihoo vårt lilla aprilskämt!

Idag väckte pappa mig iaf vid 11. Då gick jag upp och började baka den legendariskt goda Pollykakan som jag smakade hos Oscar i lördags då han fyllde 18 år. Hans mamma är nog världens bästa på att baka och den där pollykakan/tårtan var det godaste bakverk jag någonsin ätit. Därför bad jag om receptet och nu står min i ugnen. Men gjorde ett ganska stort fel med val av blockchoklad. När pappa och jag handlade så handlade vi utan matnota. Därför tog vi ljus blockchoklad. När jag nu läste på receptet så såg jag att det stod mörk. Anns perfekta pollytårta var riktigt mörk. Min är mer bajsbrun... Aja hoppas den smakar. Men måste ju vänta tills imorn innan man får smaka den :(

Det stod också att man kunde ta ut den mella 25-30 minuter beroende på hur kladdig man vill ha den. Visst vill man ha den kladdig? Eh tar ut den efter 25!

Snart när pollykakan är klar ska jag ge mig an en hallonpaj sen ska jag städa high and low som annica på frisör skulle säga. Har nog inte städat riktigt sedan jul så nu är det väl behövligt!

Hejdå mina än så länge noll besökare. <3